ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ

∼Η ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ είναι ενεργειακό θεραπευτικό σύστημα εναρμονισμένο στη νέα εποχή.
∼ Ενώνω τα κομμάτια της ψυχής μου και υλοποιώ το θεïκό της πλάνο.
~ Προσωπική και συλλογική εξέλιξη.

sima-mikro

 Από τη στιγμή της γέννησης…

αν παρατηρήσουμε  τη ζωή του κάθε ανθρώπου θα δούμε πως από την ώρα που ο καθένας μας θα γεννηθεί, θα περάσει από διάφορα στάδια ζωής, μέχρι να φτάσει στην σημερινή του ηλικία, ειδικά εκεί, όπου οι άνθρωποι βιώνουμε καταστάσεις που μας κάνουν να στενοχωριόμαστε, να νιώθουμε ανασφάλεια, εγκατάλειψη, απώλεια, έλλειψη αυτοεκτίμησης, αδυναμία, θυμό, απόρριψη, αδικία κ.ο.κ. Αυτές τις στιγμές πάντα εκτός από τα δυσάρεστα αυτά συναισθήματα που βιώνουμε, χάνουμε ένα κομμάτι του εαυτού μας. Είναι ένα κομμάτι της ψυχοσύνθεσης μας, το οποίο άθελα μας εμείς οι ίδιοι το αφήνουμε να φύγει. Τα δυσάρεστα βιώματα λειτουργούν προσθετικά κι έτσι βρισκόμαστε κάποια στιγμή να έχουμε χάσει πολλά κομμάτια της (ψυχοσύνθεσης) ψυχής μας. Διαχωριζόμαστε. Όλα αυτά κάνουν την ψυχή μας αυτόματα να αισθάνεται ότι κάτι της λείπει, έτσι βιώνει ένα κενό, όπου τίποτα δεν την ευχαριστεί απόλυτα. Αυτό της συμβαίνει λόγω του ότι στην ολότητα και την ενότητα της ψυχής μας, βρίσκεται όλη η δύναμη μας. Εκεί βρίσκονται κρυμμένα όλα τα ταλέντα και τα χαρίσματα μας. Όταν όλα αυτά εκδηλώνονται στη ζωή μας, μας γεμίζουν χαρά, γαλήνη, ικανοποίηση, δημιουργία, πληρότητα. Αυτή είναι η δυναμική μας.
Η ψυχή έχει γεννηθεί ακέραιη, ολόκληρη, ελεύθερη. Στις μέρες μας ο τρόπος ζωής του ανθρώπου, πολλές φορές τον απομακρύνει από τον δρόμο που έχει επιλέξει η ψυχή του, με αποτέλεσμα να νιώθει χαμένος, ανικανοποίητος, καταπιεσμένος, φοβισμένος έως και δυστυχισμένος.
Όμως, η ψυχή είναι η πηγή της απόλυτης μοναδικότητας μας, ένα εσώτερο μέρος, το οποίο μας συνδέει με τις αξίες και την ουσία μας. Καθώς λοιπόν συνδεόμαστε σε αυτή τη συχνότητα της Ενοποίησης, το αποτέλεσμα της είναι, η ένωση όλων αυτών των διασκορπισμένων κομματιών της ψυχής, ένωση με την ψυχή, ένωση με το Όλον Ένα. Ενοποίηση σημαίνει ότι συνδέομαι, ενώνομαι, βρίσκω τη θεϊκή αποστολή της ψυχής μου και την εκδηλώνω στο υλικό πεδίο (στην καθημερινότητα). Σταδιακά ανακαλύπτω τον πραγματικό λόγο για τον οποίο έχω γεννηθεί. Οδηγούμαι στον δρόμο μου.
Πόσο διαφορετικά θα ήταν όλα γύρω μας, εάν ο κάθε άνθρωπος έβρισκε και ακολουθούσε τη θεϊκή αποστολή της ψυχής του! Εάν πραγματικά οι άνθρωποι κατάφερναν να πετυχαίνουν τους στόχους τους, οι οποίοι προέρχονται  από το θεïκό πλάνο της ψυχής. Ακούγεται ίσως σαν ένα όμορφο όνειρο. Δεν είναι όμως. Απλά  χρειάζεται να διερευνήσουμε. Ένας αποτελεσματικός τρόπος για αυτό το όμορφο ταξίδι της υλοποίησης, είναι να συνδεθούμε με τη δόνηση της Ενοποίησης.
Όλα γύρω μας είναι ενέργεια. Ενέργεια είναι η δύναμη, η αυτοπεποίθηση, η αυτοεκτίμηση, η αγάπη, ο έρωτας, η εμπιστοσύνη προς τον εαυτό μας, προς τους ανθρώπους, προς τη ζωή. Ενέργεια είναι η γνώση, η σοφία, η θέληση, η αποδοχή, η χαρά, η συμπόνια, η συγχώρεση, η καλοσύνη, η κατανόηση, η ένωση κ.τ.λ.
ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ 

logo-ENOPOIISI-purple


Η Ενοποίηση ανοίγει με έναν δυναμικό τρόπο στον καθένα τον δρόμο της δικής του συγχρονικότητας. Εκεί δηλαδή που προσελκύει στη ζωή του, τα κατάλληλα γεγονότα, τους κατάλληλους ανθρώπους και καταστάσεις, που σταδιακά τον οδηγούν ακριβώς στο σημείο που επιθυμεί η ψυχή, μέσα στην πραγματική του αλήθεια. Έτσι η ψυχή καταφέρνει σταδιακά να ενώνει τα χαμένα κομμάτια της.

Μέσα από τη σύνδεση μας με τη συχνότητα της Ενοποίησης, ταυτόχρονα ενεργοποιείται ο μηχανισμός της ενότητας για εμάς, για την οικογένεια μας για τους συνανθρώπους μας και για τον πλανήτη, με στόχο πάντα το προσωπικό Ανώτερο καλό και το Ανώτερο καλό της ανθρωπότητας.
Όσοι περισσότεροι άνθρωποι συντονίζονται, τόσο πιο εύκολα και γρήγορα θα περάσουμε συλλογικά σε έναν νέο τρόπο ζωής, έχοντας όλο και περισσότεροι βρει τον πραγματικό λόγο της ύπαρξής μας, όποια και να είναι η ηλικία μας.

 
~ Πραγματοποιούνται σεμινάρια και συνεδρίες ΕΝοποiησης ψυχής ~

Θα είναι χαρά μου να μοιραστώ μαζί σας αυτήν την εμπειρία..

Ευχαριστώ

Έλενα Παυλάτου