1235egvΟνομάζομαι Έλενα Παυλάτου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Σε ηλικία 7 ετών ξεκίνησα  πιάνο. Από τα πρώτα κιόλας μαθήματα ένιωσα μεγάλη χαρά και το αγάπησα. Για αυτόν τον λόγο σχεδόν αμέσως γράφτηκα και στο ωδείο, όπου αργότερα παρακολούθησα και θεωρητικά. Η επιλογή μου αυτή με ακολούθησε σε όλα τα μαθητικά μου χρόνια και στην ηλικία των 21 ετών απέκτησα το πρώτο μου πτυχίο πιάνου και ωδικής. Συνέχισα την εκπαίδευση μου και πήρα πτυχίο αρμονίας, δίπλωμα πιάνου, πτυχίο αντίστιξης, πτυχίο φούγκας και βυζαντινής μουσικής. Για πρώτη φορά δίδαξα πιάνο το 1987 στη β’ λυκείου στην καθηγήτρια που μου έκανε ιδιαίτερα μαθήματα αρχαίων ελληνικών ως ανταλλαγή! Αργότερα εργάστηκα σε κάποια ωδεία και παρέδιδα και  ιδιαίτερα μαθήματα.
Επίσης το 1991, έδωσα εξετάσεις στο υπουργείο παιδείας, προκειμένου να μπω σε επετηρίδα καθηγητών Μουσικής στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Έτσι, το 1993 διορίστηκα ως καθηγήτρια μουσικής στη δημόσια εκπαίδευση ξεκινώντας από την  Ορεστιάδα και στη συνέχεια στην Κομοτηνή ως καθηγήτρια πιάνου στο Μουσικό γυμνάσιο – λύκειο Κομοτηνής, ενώ παράλληλα συνέχιζα τις σπουδές μου στα ανώτερα θεωρητικά της μουσικής. Κατόπιν πήρα μετάθεση για την Αθήνα στα μουσικά γυμνάσια-λύκεια της Αττικής. 

Η σχέση μου με την μουσική από πολύ νεαρή ηλικία, με έφερε σε επαφή, χωρίς να το γνωρίζω συνειδητά, με τον διαλογισμό και την πνευματική αναζήτηση. Πρωταρχικός στόχος ήταν η προσωπική μου εξέλιξη και αυτογνωσία. Έτσι το 2003 πρωτογνώρισα το ρέικι και στις αρχές του 2004 εκπαιδεύτηκα στον α΄ βαθμό.

Ακολουθώντας αυτήν την πορεία, δουλεύοντας προσωπικά εντατικά με το Ρέικι  και βιώνοντας την ευεργετική του επίδραση στην ψυχική και σωματική μου υγεία, ανοίγοντάς μου δρόμους εξέλιξης, η συνέχιση της εκπαίδευσης μου και η διδασκαλία του ήρθε ως φυσική συνέπεια.

Ολοκλήρωσα λοιπόν τους τρεις βαθμούς του παραδοσιακού συστήματος Komyo Reiki και οδηγήθηκα στο karuna Reiki και στο Samballa Reiki. Παράλληλα, εκπαιδεύτηκα σε εργαστήρια αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης, τεχνικές του Osho, ατομική συστημική αναπαράσταση, aura soma-level 1, ολιστική μάλαξη, rejuvance, ηλεκτροβελονισμό προσώπου, reconnection, σεμινάρια συμβουλευτικής, σύστημα Ροήζων, ThetaHealing Basic DNA, ThetaHealing Advanced Dna,  ThetaHealing Manigesting and Abundance, κβαντική θεραπευτκή, ΚΑΑΣ, θεραπευτική ραδιαισθησία α΄- β΄- γ΄, θεραπευτική ύπνωση, τέχνη της Ίασις. Μέσω όλης αυτής της εσωτερικής εργασίας, αποκτήθηκε και η  εμπειρία στην Ανώτερη καθοδήγηση.

Συνεχίζοντας  την αναζήτηση, στα τέλη Απριλίου του 2009 ταξίδεψα στην Ιαπωνία, προκειμένου να έρθω σε κοντινή επαφή με τον δρ. Ιναμότο και με τον τόπο όπου φωτίστηκε ο ιδρυτής του Ρέικι δρ. Μικάο Ουσούι, στο όρος Κουράμα στο Κιότο. Εκεί, καθώς βρισκόμουν στη συνάντηση με τους δασκάλους στο όρος Κουράμα, βίωσα την ξεχωριστή εμπειρία μίας πρωτόγνωρης ενέργειας. Την ίδια ημέρα αμέσως μόλις φύγαμε από το βουνό, κατέγραψα τη  λέξη «Ενοποίηση».
Επιστρέφοντας στην Αθήνα και συνεχίζοντας την καθημερινότητα μου, ένιωθα ότι κάτι μέσα μου είχε ήδη αλλάξει…

Μετά από ένα χρόνο, καθοδηγήθηκα να επισκεφθώ τον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας. Αυτό που βίωσα εκεί, ήταν ακόμη πιό έντονο σε σχέση με την εμπειρία μου στην Ιαπωνία. Ακριβώς μετά από 7 ημέρες την 1η Μαίου του 2010 καθώς βρισκόμουν στο σπίτι μου, σε διαλογιστική κατάσταση, μαζί με μια φίλη και πνευματική συνοδοιπόρο, μου εμφανίστηκε η λέξη – έννοια ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ξανά, αυτήν τη φορά «σχηματισμένη» μπροστά μου! 

Αργότερα, μου αποκαλύφθηκε πως είναι ωφέλιμο να συντονιστούν οι άνθρωποι είτε ενήλικες, είτε νεαρά παιδιά, με αυτήν την ενέργεια του φωτός και μου δόθηκαν και σαφείς οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίον θα γίνεται αυτό.  

∞ Από τότε, συντονίζω τη μυητική εναρμόνιση στη δόνηση της Ενοποίησης, ενώ παράλληλα
διδάσκω Reiki   και συνεχίζω να εργάζομαι ως καθηγήτρια πιάνου παραδίδοντας μαθήματα σε παιδιά και ενήλικες.

Γίνονται σεμινάρια διδασκαλίας Ενοποίησης και σεμινάρια εκπαίδευσης ρέικι.

Πραγματοποιούνται συνεδρίες που περιλαμβάνουν:
Ενοποίηση ψυχής, θεραπευτική ραδιαισθησία, θεραπευτική ύπνωση, τέχνη της Ίασις, ρέικι.

Και έτσι σε συνδυασμό με τις γνώσεις που έχουν αποκτηθεί σε όλη αυτήν τη διαδρομή, οι οποίες ενώνονται αρμονικά, προσφέρεται με αγάπη ό,τι χρειάζεται ο κάθε άνθρωπος στη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής του.

Και το ταξίδι της ζωής συνεχίζεται μαθαίνοντας…

Επικοινωνία:

Messenger: Ελένα Παυλάτου
Email: an.nalini@yahoo.gr
τηλ:  697 232 8883