1235egvΟνομάζομαι Έλενα Παυλάτου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Σε ηλικία 7 ετών ξεκίνησα  πιάνο. Από τα πρώτα κιόλας μαθήματα ένιωσα μεγάλη χαρά και το αγάπησα. Για αυτόν τον λόγο σχεδόν αμέσως γράφτηκα και στο ωδείο, όπου αργότερα παρακολούθησα και θεωρητικά. Η επιλογή μου αυτή με ακολούθησε σε όλα τα μαθητικά μου χρόνια και στην ηλικία των 21 ετών απέκτησα το πρώτο μου πτυχίο πιάνου και ωδικής. Συνέχισα την εκπαίδευση μου και πήρα πτυχίο αρμονίας, δίπλωμα πιάνου, πτυχίο αντίστιξης, πτυχίο φούγκας και βυζαντινής μουσικής. Για πρώτη φορά δίδαξα πιάνο στη β’ λυκείου στην καθηγήτρια που μου έκανε ιδιαίτερα μαθήματα αρχαίων ελληνικών ως ανταλλαγή! Αργότερα εργάστηκα σε κάποια ωδεία και παρέδιδα και  ιδιαίτερα μαθήματα.
Επίσης το 1991, έδωσα εξετάσεις στο υπουργείο παιδείας, προκειμένου να μπω σε επετηρίδα καθηγητών Μουσικής στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Έτσι, το 1993 διορίστηκα ως καθηγήτρια μουσικής στη δημόσια εκπαίδευση ξεκινώντας από την  Ορεστιάδα και στη συνέχεια στην Κομοτηνή ως καθηγήτρια πιάνου στο Μουσικό γυμνάσιο – λύκειο Κομοτηνής, ενώ παράλληλα συνέχιζα τις σπουδές μου στα ανώτερα θεωρητικά της μουσικής.
Κατόπιν πήρα μετάθεση για την Αθήνα στα μουσικά γυμνάσια-λύκεια της Αττικής.
Στη δημόσια εκπαίδευση  εργάστηκα 26 χρόνια, ενώ παράλληλα κάποια στιγμή της ζωής μου ξεκίνησα την εσωτερική αναζήτηση.

Η σχέση μου με την μουσική από πολύ νεαρή ηλικία, με έφερε σε επαφή, χωρίς να το γνωρίζω συνειδητά, με το διαλογισμό και την πνευματική αναζήτηση. Πρωταρχικός στόχος ήταν η προσωπική μου εξέλιξη και αυτογνωσία. Έτσι το 2003 πρωτογνώρισα το ρέικι και στις αρχές του 2004 εκπαιδεύτηκα στον α΄ βαθμό.
Ακολουθώντας αυτήν την πορεία, δουλεύοντας προσωπικά εντατικά με το Ρέικι  και βιώνοντας την ευεργετική του επίδραση στην ψυχική και σωματική μου υγεία, ανοίγοντάς μου δρόμους εξέλιξης, η συνέχιση της εκπαίδευσης μου και η διδασκαλία του ήρθε ως φυσική συνέπεια.
Ολοκλήρωσα λοιπόν τους τρεις βαθμούς του παραδοσιακού συστήματος Komyo Reiki και οδηγήθηκα στο karuna Reiki και στο Samballa Reiki. Παράλληλα, εκπαιδεύτηκα σε εργαστήρια αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης, Ενοποίηση ψυχής, ατομική συστημική αναπαράσταση, aura soma-level 1, ολιστική μάλαξη, rejuvance, ηλεκτροβελονισμό προσώπου, reconnection, σεμινάρια συμβουλευτικής, σύστημα Ροήζων, θεραπεία στο υποσυνείδητο, ThetaHealing Basic DNA, ThetaHealing Advanced Dna, ThetaHealing Manigesting and Abundance, κβαντική θεραπευτκή, ΚΑΑΣ, ανθοiάματα  Bach, θεραπευτική ραδιαισθησία α΄- β΄- γ΄, θεραπευτική ύπνωση, τέχνη της Ίασις, και βιοσυντονισμό. 

Συνεχίζω να εργάζομαι ως καθηγήτρια πιάνου παραδίδοντας μαθήματα σε παιδιά και ενήλικες.

Διοργανώνω εκπαιδευτικά σεμινάρια Ενοποίησης της ψυχής και σεμινάρια εκπαίδευσης ρέικι α΄, β΄, γ΄, master.

Οι συνεδρίες που κάνω περιλαμβάνουν:
Ενοποίηση ψυχής, θεραπευτική ραδιαισθησία, τέχνη της Ίασις, ρέικι, ανθο
iάματα  Bach και βιοσυντονισμό. 

Η Θεραπευτική Ραδιαισθησία και η τέχνη της Ίασις, είναι η ικανότητα αναγνώρισης των ενεργειών οι οποίες δεν γίνονται αντιληπτές μέσω των αισθήσεων. Με τη σωστή χρήση των εκκρεμών  της ραδιαισθησίας, ανιχνεύουμε αυτές τις ενέργειες – δυνάμεις, θεραπεύοντας τα αίτια, καθαρίζοντας το ενεργειακό πεδίο του ανθρώπου (από ενεργειακές μολύνσεις – επιβαρύνσεις), των ζώων ή των χώρων (κατοικία, εργασία), τροποποιώντας τις καταστάσεις – τις πεποιθήσεις – καταγραφές που κρύβονται στο υποσυνείδητο, που τις δημιούργησαν, αλλάζοντας τις συνθήκες της ζωής μας προς το καλύτερο.

Είναι η ακριβής διάγνωση κάθε είδους εσωτερικής ψυχοσωματικής φόρτισης  και επιβάρυνσης σε ενεργειακό και φυσικό επίπεδο, καθαρισμός τόσο από εξωτερικούς όσο και από εσωτερικούς παράγοντες, σε ανθρώπους, ζώα, καταστάσεις και χώρους και η θεραπευτική εξισορρόπηση  τους με τη χρήση συγκεκριμένων δονήσεων – συχνοτήτων και τη βοήθεια ειδικών εκκρεμών (ειδικευμένα εκκρεμή που δεν αντιστοιχούν με τα απλά εκκρεμή του εμπορίου).

Ένας ειδικευμένος χρήστης ξέρει πώς να τα χρησιμοποιεί και να προσφέρει με αυτά ανεκτίμητες υπηρεσίες στις ανάγκες του ανθρώπου. Απευθύνεται σε όλους, με εξαιρετικά αποτελέσματα προς την άμεση βελτίωση της ποιότητας της ζωής.

Οι πεποιθήσεις – καταγραφές που κρύβονται στο υποσυνείδητο, προκύπτουν από κάποιες τραυματικές εμπειρίες, καταστάσεις που έχει ζήσει στο παρελθόν ο άνθρωπος, οι οποίες τον πλήγωσαν βαθιά, είτε κάποιες από αυτές τις θυμάται , είτε κάποιες φορές ο μηχανισμός αυτοάμυνας επιλέγει να ξεχάσει. Στην πραγματικότητα όμως τίποτα δε διαγράφεται. Μένει εκεί βαθιά θαμμένο και καταγεγραμμένο στα κύτταρα του. Έχουν ήδη δημιουργηθεί καταγραφές- εγγραφές- προγράμματα μέσα στον οργανισμό σκέψεων και συναισθημάτων. Έτσι, ο άνθρωπος τα κουβαλάει μαζί του ως ψυχικά βάρη, (θλίψη, ματαιοδοξία, ανασφάλεια, φόβοι, θυμός, έλλειψη αυτοπεποίθησης, έλλειψη αγάπης κ.τ.λ.), τα οποία συνεχώς του προκαλούν δυσαρμονίες εσωτερικά αλλά και εξωτερικά.
Το ξέρατε ότι αυτό που έλκουμε στη ζωή μας, προκύπτει από αυτό που εκπέμπουμε και ότι αυτό που εκπέμπουμε είναι το υποσυνείδητο;!
Το υποσυνείδητο είναι σαν ένας σκληρός δίσκος ενός υπολογιστή. Εκεί βρίσκονται αποθηκευμένες όλες εκείνες οι τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος και ενδεχομένως κάποιες φορές από την εποχή που βρισκόταν ο άνθρωπος, ως έμβρυο στην κοιλιά της μητέρας του. Από εκείνη την εποχή είναι δυνατόν να ξεκινήσουν οι πρώτες καταγραφές- εγγραφές στο σκληρό δίσκο (υποσυνείδητο), οι οποίες εξελίσσονται ως προγράμματα-πεποιθήσεις. Αυτά λοιπόν τα ¨προγράμματα¨ παίζονται αδιάκοπα και χωρίς ποτέ να διακόπτονται, ο άνθρωπος ενηλικιώνεται, περνούν τα χρόνια και ζει δυσαρμονικές καταστάσεις που εκδηλώνονται στους τομείς της ζωής του (επαγγελματικός, σχέσεων, οικογένειας, υγείας του σώματος).
Έχει αποδειχτεί πως όταν έχουμε κακή ψυχολογία, εξασθενεί το ανοσοποιητικό σύστημα, συμπαρασύροντας  το νευρικό σύστημα, το ενδοκρινικό, το κυκλοφορικό,  το λεμφικό, το γαστροπεπτικό- συχνά υπάρχουν προβλήματα  στο στομάχι, στο έντερο, καθώς προβλήματα στην καρδιά και γενικά έναν οργανισμό γεμάτο τοξίνες (τοξικές ψυχολογικές καταστάσεις). Οι τοξίνες (βακτήρια, ιοί, έλμινθες, πρωτόζωα), που βρίσκονται στο σώμα του ανθρώπου, μολύνουν τα όργανα του, γερνούν τα κύτταρα του, μειώνουν τη σωστή λειτουργικότητα των συστημάτων (ανοσοποιητικό, νευρικό, ενδοκρινικό…) και επιβαρύνουν σοβαρά τους νευρώνες του εγκεφάλου, άρα και την ψυχολογική του κατάσταση.
Διαπιστώνουμε εδώ, ότι είναι ένας φαύλος κύκλος, όπου οι καταγραφές του υποσυνείδητου επιβαρύνουν την υγεία του σώματος και η κακή λειτουργία του οργανισμού πολλαπλασιάζει την κακή ψυχολογική διάθεση – ψυχοσωματικά.
Αυτό συμβαίνει γιατί ο άνθρωπος είναι μία ολότητα, η οποία αποτελείται από ψυχή, πνεύμα και σώμα. Το ένα έχει άμεση επίδραση με το άλλο.
Είναι σημαντικό όμως να κατανοήσουμε ότι το υποσυνείδητο δεν είναι εχθρός μας!  Αυτό που κάνει είναι απλώς να εκτελεί τα προγράμματα που έχει καταγεγραμμένα.
Αρκεί απλά και μόνο να αποφασίσουμε ότι θέλουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής και μέσω της των θεραπευτικών μεθόδων που αναφέραμε πιο πάνω (Ενοποίηση ψυχής, θεραπευτική ραδιαισθησία, τέχνη της Ίασις), μπορούμε να αρχίσουμε να αλλάζουμε αυτά τα προγράμματα.
Ο βιοσυντονισμός , όπως και οι θεραπευτικές μέθοδοι που αναφέραμε έχουν κάτι κοινό.
Χρησιμοποιούν ως τρόπο θεραπείας τις συχνότητες – δονήσεις.
– Το μηχάνημα που κάνει βιοσυντονισμό στέλνει τις κατάλληλες συχνότητες στα κύτταρα, στα όργανα και στα συστήματα του ανθρώπινου σώματος, καθώς επίσης, δρα άκρως αποτελεσματικά στη βαθιά  αποτοξίνωση του οργανισμού.
– Η θεραπεία για το υποσυνείδητο και ο καθαρισμός του πεδίου του ανθρώπου γίνεται με τα εργαλεία (φωτο), ρυθμίζοντας τις κατάλληλες συχνότητες που χρειάζεται σε ψυχολογικό επίπεδο.
   Ο λόγος που έχουν αδιαμφισβήτητο αποτέλεσμα είναι γιατί οι συχνότητες, οι δονήσεις , η ενέργεια είναι η γλώσσα του σύμπαντος κι έτσι υπάρχει άμεση ανταπόκριση.  Τα πάντα στο σύμπαν είναι ενέργεια , συχνότητες , δονήσεις!
Έτσι, ο άνθρωπος νιώθει πιο ξελαφρωμένος από τα βάρη που κουβαλούσε μέσα του, πιο ήρεμος, αισιόδοξος, έχοντας περισσότερη ευεξία, όρεξη για Ζωή, ζωτικότητα, χαρά, αγάπη και όλα αυτά είναι αποτελέσματα που τα βιώνει πολύ σε σύντομο χρονικό διάστημα! 

Επικοινωνία:

Messenger: Ελένα Παυλάτου
Email: an.nalini@yahoo.gr
τηλ:  697 232 8883