για ένα υγιές σώμα

nuga enopoiisi

Αναλυτικότερα για τις ευεργετικές ιδιότητες του

Λίγα λόγια για την ιστορία της έναρξης της Nuga Medical

1474656 712959925400559 1933259343 n

Η Nuga Medical συμβάλλει στην βελτίωση της ανθρώπινης υγείας σε 116 χώρες.

Ο Πρόεδρος της, ο κύριος Τσο- Σινγ-Χεν, με έκπληξη μάθαμε ότι σχεδιάζοντας το κρεβάτι – μασέρ της Nuga Best, δεν είχε κατά νου την ίδρυση κάποιας επιχείρησης. Άπλα ήθελε να βοηθήσει την άρρωστη μητέρα του. Όλες οι μητέρες του κόσμου έχουν πολλά κοινά.Οι ηλικιωμένες γυναίκες της Ελλάδας εργάζονται σκληρά και μου θυμίζουν την μητέρα μου. Γεννήθηκα σε πολύ φτωχή οικογένεια. Όταν ήμουν 2 ετών, ο πατέρας μου πέθανε και η μητέρα μου έμεινε μόνη με 6 παιδιά στα χέρια. Μετά τον Εμφύλιο Πόλεμο η Κορέα ήταν μια φτωχή χώρα, στην οποία ήταν πολύ δύσκολο να επιβιώσει κανείς. Μετά το θάνατο του πάτερα μου είναι δύσκολο να περιγράψω με λόγια τι πέρασε η μητέρα μου. Δούλευε σκληρά από το πρωί μέχρι το βραδύ για να μας ταΐσει όλους. Δούλευε για τρεις και στερούσε από τον εαυτό της τα πάντα για να μην πεινάμε. Εργαζόταν πολλές ώρες, ευχόταν να φύγουμε από το χωριό και να πάμε να ζήσουμε στην πόλη. Η μητέρα μου δούλευε στα χωράφια παρά τα προβλήματα της υγείας της. Είμαι σίγουρος ότι ο καθένας από εσάς θα μπορούσε να πει τα ίδια και για την δική του μητέρα. Βλέποντας τις προσπάθειες της μητέρας μου, έκανα το παν για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες της.

Αποφοίτησα από το Τεχνικό – Βιομηχανικό Πανεπιστήμιο της Σεούλ και ασχολήθηκα με τον ιατρικό εξοπλισμό. Στην αρχή επινόησα ένα μηχάνημα ακτινών Χ το όποιο σήμερα χρησιμοποιείται ευρέως στα νοσοκομεία της χώρας. Ύστερα ήμουν ο πρώτος που εφηύρε τον εξοπλισμό ο οποίος καθιστά δυνατή την αφαίρεση της πέτρας από τα νεφρά χωρίς εγχείρηση.

Επειδή σπούδασα με 100% υποτροφία και τελείωσα τοις σπουδές μου με άριστα, το κράτος μου έδωσε την δουλειά αυτή που για μένα ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση και έπρεπε να πετύχω 100%. Η μεγαλύτερη εταιρεία που έφτιαχνε ιατρικά μηχανήματα δεν ξεπερνούσε τον προϋπολογισμό αξίας 120.000 δολαρίων. Για να δημιουργήσω αυτόν τον ιατρικό εξοπλισμό για θερμοθεραπεία θα έπαιρνα 1.500.000 δολάρια. Είχα πολύ άγχος και φόβο αν θα μπορούσα να το καταφέρω, μου κόστισε 3 χρόνια για να ερευνήσω 3500 διάφορα ορυκτά και κρύσταλλα (πετρώματα) και να βρω το συγκεκριμένο μείγμα. Το 1992 κατάφερα να δημιουργήσω τον εξοπλισμό με τις συγκεκριμένες προδιαγραφές που μου έδωσαν. Για αυτή μου την εφεύρεση βραβεύτηκα με το υψηλότερο βραβείο στον τομέα της επιστήμης και της τεχνολογίας Τσονγ Γιόνγ Σιν (παρόμοιο με το βραβείο Νόμπελ). Ένα τέτοιο βραβείο είναι το όνειρο του κάθε επιστήμονα.

Τότε ήμουν 34 χρονών και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της Νότιας Κορέας με βράβευσε με τιμητικό βραβείο. Τα βραβεία όμως δεν άλλαξαν την ζωή της μητέρας μου… Ήταν σε μεγάλη ηλικία και άρρωστη. Δουλεύοντας πάνω στον ιατρικό εξοπλισμό, σκεφτόμουν συνέχεια: «Μπορώ να κάνω κάτι για την μητέρα μου;». Έτσι συγκέντρωσα όλες μου τις σκέψεις, γνώσεις και πείρα και στρώθηκα στην δουλειά.
Το πρώτο μου κρεβάτι-μασέρ το έφτιαξα για τον πιο αγαπημένο άνθρωπο στον κόσμο: για την μητέρα μου.
Εκείνη την εποχή δεν μπορούσε να καθίσει και να σηκωθεί χωρίς βοήθεια εξ αιτίας του ρευματισμού που την ταλαιπωρούσε. Τα αποτελέσματα της δουλειάς μου ήταν εντυπωσιακά. Ήμουν χαρούμενος επειδή μπορούσα να βοηθήσω την μητέρα μου η οποία αισθανόταν καλύτερα μέρα με την μέρα. Φανταστείτε ότι στα 84 της χρόνια συνεχίζει να καλλιεργεί λαχανικά και μοιράζει την σοδειά σε 6 μέρη! Το σύνθημα της «Nuga Best» είναι ο συνδυασμός γνώσης και αγάπης. Είμαι ευτυχής επειδή βοηθώντας την μητέρα μου να αναρρώσει, κατάφερα να βοηθήσω χιλιάδες άλλους ανθρώπους.